imgProjectHero-BurjumanLinkMall
Back

Burjuman Link Mall
Dubai, United Arab Emirates
Connective Room Making

Project Data

Client
Burjuman Centre

Type
Retail Development

Scope
Interiors, Strategic Direction
Retail Planning, Concept Design

Value
AUD $5 million

Size
15,000 m2

Status
Under Construction
This is a multi-level mall connection between the new Burjuman Extension and the newly renovated existing Burjuman Mall.  The existing link lacked wayfinding clarity and there was an opportunity to create an experience that would lead the shopper from one part of the centre to the other.

While creating an identity and destination in its own right, the link mall also seamlessly links the two disparate parts of the mall together by defining an articulated room experience.  The incorporation of a beautifully crafted undulating ceiling of golden metals creates a strong identity while paying respect to both sides of the mall, and is consistent with future directions of international retail.